Svar del 1.

axelinaackie.blogg.se / 29 Juli, 2014 - 23:24 / Allmänt

OBS!! Bara för att del 1 på svaren kommer ut nu betyder det inte att frågestunden är avslutad. Så ni kan fortfarande ställa frågor som jag kommer att svara på! :)
 
Vad har du för bett på dina hästar? 
På Bosse har jag en mjuk pelham-gummistång. Bettet går att vika på mitten så det är jätte mjukt och är inte så starkt som folk tror. Beror dock på hur man spänner kedjan. 
Polo har ett gummipessoa med "cavalo" bettringar. Det är sånna mjuka som går in lite i munnen. Jätte skonsamma för mungiporna! 
 
Ditt favoritmärke (privat och i stallet)? 
Mitt favoritmärke på vanliga kläder är Ralph lauren. Älskar deras kabelstickade tröjor som är jätte sköna och fina. Har tyvärr bara en eftersom att dom är ganska dyra. Sedan gillar jag gant också.
Favvomärket på hästgrejor är nog kingsland helt ärligt. Visst det är kanske lite tråkigt svar men jag gillar deras grejer! Snygga, stilfulla och håller i kvalitén. 
På schabrak är favoritmärket RG. 
 
Vad är dina mål? 
Mina mål med livet är att hålla mig frisk och kry, vara en godhjärtad människa och inte göra dumma saker. :)

Hur länge till kommer du rida ponny? 
Jag hade tänkt att rida ponny hela året ut som 16-åring. Efter 16 år får man ju inte tävla internationellt på ponny och då känns det som att det är time att gå över till storhäst och vara junior.

Ditt bästa häst minne?
Jag tror att det var hela rundan i Falsterbo grandprixen och även vinsten i Strömsholm när vi kvalade till Falsterbo. 
Rundan var ett så härligt minne då Bosse var helt fantastisk och ställde upp. Han ville verkligen vara felfri och det var vi, var så glad när vi gick i mål! 
Och vinsten i Strömsholm säger ju sig självt, att kvala in till Falsterbo är inte något man går och gör varje dag! Så underbara minnen båda två!
 
Favoritlåten?
 
Vem/vilka tränar du för?
Jag tränar för mamma och pappa och det funkar fint. :) 
 

tränar du mycket ?? (själv o me hästarna)                                                                                                 Jag rider 7 dagar i veckan så med hästarna tränar jag mycket - absolut! Men utanför hästarna är det inte många knop kan jag lova. Haha men skulle gärna vilja röra på mig mer förutom ridningen, blir bara aldrig av. ;)

 
Vill du ha kille ? Äre viktigt för dej ?
Nej det vill jag inte faktiskt. Känner att jag inte skulle ha minsta lilla tid med det i mitt fullspäckade liv. När skolan börjar har jag inte en minut över mellan 07.00-22.00. Så det är inte så viktigt för mig för tillfället helt ärligt. 
 
Ska du göra om din header snart? ;)
Ja jag har tänkt på det länge nu. Även om den jag har är väldigt fin känns det som att det är dags med en förnyelse. Har ju trots allt inte kvar någon av ponnysarna i headern förutom Polisen! :)
 
Favorit tävlingsplats? 
Får man svara Falsterbo på den frågan? ;-) helt klart absolut bästa tävlingsplatsen jag varit på.

Favorit meeting?
Bästa meetinget... Oj svår fråga. Gillar änglahoppet väldigt mycket för att Borås är en så mysig tävlingsplats!

Planer med storhäst? 
Jaa, planen är att jag inom snar framtid ska ta över Elenya...! Mer om det. :)
 
Jättebra blogg! :) TACK! :)
 
 
 
 
 
 
 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: