Ännu en solig dag !

axelinaackie.blogg.se / 18 Juni, 2014 - 10:55 / Allmänt

Hur mycket jag än försöker kan jag inte sluta längta till FAlsterbo som inträffar om exakt 20 dagar. Inte så långt kvar nu och det ska bli så himla kul! :D Självklart är det extra kul när jag ska vara med och tävla där, men allt annat är också väldigt roligt. 
Kännns bra att ha ett mål och någontig att längta efter. Då kan jag lättare lägga upp ett bra träningsschema för Bosse innan dess så att han får chansen att prestera så bra som möjligt. Har till exempel valt att inte åka till Vetlanda nu på söndag som det var tänkt. Han känns inte riktigt i form för det eftersom att han har behövt ta det lugnt i några dagar pga hans mage. Då blir det nog bättre om jag tränar lite mer istället. Träning ger färdighet! ;)
 
Polo ska gå en tävling nästa helg (vecka 26) i Ale Jennylund. Inte en jätte bra tävling enligt mig då underlaget är rätt så tungt, men Polisen gick väldigt bra på den banan förra året och det är en nationell, närliggande tävling. 
 
Nu åker jag till stallet. Pappa hjälper mig med Bosse, Polis och coolis har jag ingen ide om än.
Fin Clara när hon fick vara med på en så klallad överraskningsbild! <3<3


Postat av: Elin

Tråkigt att höra att du inte tycker Ale Jennylund är bra, med tanke på hur mycket tid de verkligen lägger ner på underhåll av underlaget för att hästarna ska ha så bra förutsättningar som möjligt när de hoppar, men alla har vi olika åsikter om underlag och det är helt okej :)

2014-06-18 @ 11:47:50
Postat av: Anonym

hej jag har en fråga till dig:
Vad skulle du gjort om alla tjejerna i din klass utom du och en till var bjudna på typ "fest" och dom typ skickade massa snap osv??

Svar: Jag skulle inte öppnat snapsen och sedan sagt till hon som hade festen att det är jävligt dålig stil att bjuda alla utom 2 stycken!
None None

2014-06-18 @ 13:30:56
Postat av: Anonym

har du någonsin haft en häst som du har fått jobba JÄTTEMYCKET med och kämpat i typ ett helt år innan det liksom gått bra? :)

Svar: Ja Cleo var lite sån. Fick verkligen lära mig henne och det tog tid innan det började rulla in rosetter. Men när jag väl kom på henne var hon fantastisk.
None None

2014-06-18 @ 13:31:39
Postat av: Clara

Är dina föräldrars skilda?

Svar: Jappjapp
None None

2014-06-18 @ 16:46:29
Postat av: Anonym

hej har du haft någon häst som vart jättetaggad på hinder och sedan nitat?

Svar: Nej det har jag inte. Skulle aldrig rida på en sådan häst med sånna fasoner ärligt talat. :)
None None

2014-06-18 @ 17:43:48


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: