Måndag kväll there is

axelinaackie.blogg.se / 09 Juni, 2014 - 22:18 / Allmänt

Blev en ganska sen kväll i stallet idag då jag inte var hemma från klassens dag förren halv 6. Det var en väldigt trevlig dag hos Tova med hela klassen på plats. Vi har en väldigt bra sammanhållning i klassen där alla kan vara med alla så det är änna bra azz.

Ryktade både Bosse och Polo en lång stund, matade dom med äpple-godisar och kammade igenom deras tjocka manar. Båda två har riktiga ponnymanar som är en decimeter tjocka, fluffigt och gulligt. ;-)
Joggade Bosse lite i paddocken också, bra att göra det dagen efter han tävlade och att han inte bara står. Då känns det som att dom lätt blir stela i muskulaturen om dom inte får röra på sig efter en helg med stora hinder som tar på krafterna. Då låter jag hellre ponnyn vila imorgon (alltså 2 dagar efter tävlingen när dom har fått "varva" ner en dag med lite lättare arbete. 
Han kändes i vilket fall mjuk och fin, höll mig innanför spåret och tränade på att ha honom rak och loss från vänstertygeln. Han kändes pigg och glad! 

Vaknade imorse med lite halsont och tät i näsan, känner mig väldigt frusen nu och varit lite trött stora delar av dagen. Kanske får jag feber, inte så kul :(
Gullegubben med sin (väldigt långa) blanka päls! 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: