waste of time

axelinaackie.blogg.se / 02 Juni, 2014 - 10:59 / Allmänt

Att befinna sig i skolan nu under de sista dagarna innan sommarlovet börjar är så sjukt onödigt bara. Man gör ingenting vettigt förutom att kolla på gossipGirl och bloggar då. ;) Inga planerade lektioner ochalla får göra vad dem vill. Men det är bara skönt, då har jag tid på mig att planera saker kring hästarna. Vilka tävlingar jag vill åka på, hur dem ska ridas, vad jag behöver köpa till dom osv. Mycket roligare än skolarbete ska ni veta!
 
Fick iallafall reda på att jag får B i biologi. Så nöjd eftersom att NO inte är favoritämnet precis. Egentligen är det något utav det värsta jag vet men jag vill inte skriva det eftersom att TÄNK om min lärare jag har i NO skulle läsa detta någon gång. Det känns ganska orealistiskt men ändå, (eller nästan värre om min mamma läser, haha) Biologi är mitt bästa NO-ämne iallafall!
 
Till helgen är det final i lag SM i strömsholm. Har inte bestämt än om jag hoppar Bosse eller Polo men det lutar åt Polisen. I MsvB är Polo nästan säkrare eftersom att Bosse kan bli lite slarvig om hinderna inte kommer upp en bit. 
Träning idag för Malin med Polo också!
HAde bara behövt komma runt båda rundorna i JumpClub så skulle vi varit kvalade till Falsterbo... Hatar stenar


Postat av: Anonym

Men Bosse skulle ju aldrig annars stanna, och både poli och Bosse kan riva.<3

Svar: Du känner mina hästar bra du, haha!! ;-))
None None

2014-06-02 @ 17:33:22
Postat av: Anonym

hej ja har en fråga till dig, är du kinkig/petig med maten? :)

Svar: Väldigt! Allt måste vara jätte fräscht för att jag ska äta. :)
None None

2014-06-02 @ 17:51:14
Postat av: Anonym

Tråkigt att elenya blev skadad, jag vet tyvärr hur det är. Jag skulle tävla en häst som jag tränat mkt på, precis innan blev han halt och är det fortfarande. Därför ska jag tävla en annan häst nästa helg som jag aldrig hoppat innan, haha får se hur det går. + att de var 2 år sedan jag tävlade sist då min tävlingponny fastnade i hagen och bröt benet och behövdes avlidas. Har verkligen inte haft tur med hästarna så jag förstår hur surt det är för dig och elenya. Kram axelina<3

Svar: Men gud så hemskt med din ponny! :( skadade hästar är verkligen inte kul alls... Håller tummarna att det ska gå bra för dig nästa helg iallafall! :)
None None

2014-06-02 @ 22:32:42


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: