äntligen är denna dagen snart slut!

axelinaackie.blogg.se / 05 Mars, 2014 - 21:36 / Allmänt

Inte nog med det som hände imorse, utan 2 rövsvåra prov skulle göras idag också. Det ena gick bra och det andra gick okey som tur var. Sedan när jag skulle hem var jag tvungen att tå tåget för att min privat-taxi (mamma) svarade inte när jag ringde. 
Fick springa allt vad jag hade för att hinna med tåget i 1 km och eftersom att jag är smått förkyld lät jag som en rostig cykel när jag klev in på tåget.
Sedan var jag tvungen att gå ytterligare 1 km i min ensamhet för att ta mig hem från stationen. 
 
Ungefär här blev min dag lika bra som mina dagar brukar vara. Runt halv 5 kände jag inte att jag ville ta självmord med andra ord. 
Mamma hade köpt jätte gott bröd som förgyllde min eftermiddag. Ett gott bröd med bregott extra saltat och gräddost slår allt. Ponnysarna skötte sig super också för den delen. Jag och Bosse tog en liten tur i skogen, bara han och jag. Jätte mysigt att bara vara själv tillsammans med Bosse i den friska luften. Bosse har nämligen gått väldigt hårt 2 dagar i rad så dagens pass passade jätte bra.
Polo därimot har sådan överskottsenergi att han skulle kunna dela med sig till 5 andra. Men idag gick det lite bättre än igår iallafall. Höll mig bara längs fyrkanten i vår stora paddock så att han fick kantra. Stod upp i lätt sits på kortsidorna och satt ner i sadeln på långsidorna. Måste ändå säga att det gick bra för att vara 2a passet i paddocken på länge!
 
Gjorde precis en underbar smoothie bestående av hallon, blåbär, florsocker, banan, grädde och mjölk. <3<3
 
 


Postat av: Anonym

bor du på landet eller i stan?

Svar: på landet / i skogen ;)
None None

2014-03-05 @ 22:18:29


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: