Dagen, Lörre

axelinaackie.blogg.se / 18 Oktober, 2014 - 20:38 / Allmänt

Då var dagens uppgifter klara. Jag har ridit alla mina 3 hästar, Putsat och packat. 
 
Bosse red jag på galoppbanan, första varvet var han lite spänd men det är acceptabelt. Sedan galopperaded jag och tränade på att när jag lade på skänkeln skulle han flyga fram utan att ens fundera. Det gjorde han superbra och när jag red mitt sista och tredje varv var han avspänd och fin när vi rullade på i en stor galopp! 
 
Polo har blivit trimmad i paddocken/ridhuset de senaste tre dagarna så att rida inomhus idag igen var inget alternativ. Jag rider ut i skogen på honom väldigt mycket som jag nämnt innan för att han verkligen trivs med det och är så lycklig i skogen. Är därför exta noga med att se till att han får en skogstur dagen före tävling. Då håller han sig pigg och glad, lite som att dricka en kopp kaffe!
Vi trotsade därför det kalla regnet och begav oss ut med regntäcke och regnjacka. Det gick finfint! Frös inte ett dugg (eftersom att jag hade fetaste dunjackan under ;-)) 
Efter ridturen fick Polo ett bad av mamma fast bara ben, svans och man. Han är väldigt renlig av sig vilket jag tackar gudarna för!
 
Elenya fick hoppa några skutt idag! Första gången sedan i somras när hon bukopererades, hoppade bara 4 språng på 1m (hahah clara fattar du det roliga) och hon var super duktig! Tar det såklart väldigt lugnt nu i början, bättre att hoppa färre språng vid fler tillfällen.
 
Sen putsade jag tränsen, sadeln, magplattan osv och packade in allt i lastbilen. Kommer att ha mitt bruna RG schabrak och mitt beiga Anna Scarpati imorgon och min svarta Animo tror jag. Blir änna nayzz.
Tagga drygt 3 timmar lastbil... Får ladda upp lite avsnitt av one three hill som jag precis börjat kolla på. Eller ja, har sett första avsnittet. ;) Om du har sett det får du gärna dela med dig om vad du tycker, vill ju inte fortsätta följa en serie som suger! 
Ralli winning in Denmark


Postat av: Clara

Det är helt klart min favoritserie, har nog sett den ungefär 3 gånger tror jag. Lite seg i början men sedan blir den såå bra!

Svar: Åh vad bra! :D
None None

2014-10-18 @ 21:24:34


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: