Idag....

axelinaackie.blogg.se / 15 November, 2011 - 19:17 / Allmänt

Så ramlade jag av... Men inte bara en gång, utan 2!!! Den där Rallejäkeln kastade av mig. Först så skulle jag FÖRSÖKA att rida ute. Men det gick åt fanders förstårs.... Jag travade i skaplig takt på mina halvslaka tyglar, Helt plötsligt kastade han sig till vänster och jag trillade av som en liten vante. Jag tänkte: Men såhär han det ju inte fortsätta! Så jag gick in i ridhuset. Det gick bättre... Men inte länge nog. Jag hade precis tagit av skrittäcket när Bajsponnyn satte av i en seriebock..... Även då föll jag som en vante! Sen så fick han longeras ett tag.



Mister Potter var inte heller kul. Jag kom skrittandes i skaplig takt. Men ponnyjäkeln hade bestämt sig för att han minsann INTE ville bli riden idag! Så han sprang ut från paddocken helt änkelt så var det bra med det. Nu sitter du säkert och undrar: Men varför styr hon inte bara in igen?! Och då kan jag ju berätta att det är OMÖJLIGT! Pappa fick komma med kvasten, då gick det bättre! Men det slutade med att han oxå fick longeras.


/Axelina


Postat av: Anonym

LOSER

2011-11-15 @ 19:56:44
Postat av: Ida

Är dina föräldrar skilda?

Vill också säga att du är super duktig och skit i dem som är elaka och kör ditt eget race! Deras elaka kommentarer är bara osäkerhet och avundsjuka!

2011-11-15 @ 21:50:00
Postat av: Emelie

LOSER.NOT :)

Du rider jätte fint, och det vet du!

Och vilka bus ponisar du har!

Kram

2011-11-17 @ 15:27:26


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: