Hutt hoj!

axelinaackie.blogg.se / 04 December, 2012 - 19:50 /

Det är helt sjukt att det bara är 20 dagar kvar till julafton! Jag som fortfarande går och väntar på sommaren... Fast julen är väldigt mysig ändå, med alla lampor, pepparkakor, lussekatter och julmust.
Och det är så jävligt vidrigt äckligt kallt så att det nästan inte går att vara ute. Och eftersom att jag har ont i nacken från när jag gick omkull så åkte jag till doktorn idag och kollade upp det. Men det var inget farligt, bara en muskelsträckning. Men istället för att åka tillbaka till skolan så åkte jag till kungsmässan. BUSIGT! xd Jag drack en jätte god frapino och åt en tripple Chocolate cookie från Espresso house. Yammi! Jag fick ju också en lätt hjärnskakning efter min omkullridning så jag red inte idag. Men jag klädde på mig hela garderoben och gick ut och hälsade på alla ponnysar, fyllde vatten till Polo, slängde in lite tvätt i tvättmaskinen, rengjorde träns, kollade så att alla hästarna var varma och bytte täcken på Potter. Så lite vettiga saker fick jag gjort idag.
En till vettig sak som jag gjorde idag var ett engelska Prov. Jag hade typ inte tränat någonting, men trots det så gick det jätte jätte bra ! Bästa hittills tror jag nog. Jag har även blivit klar med mitt svenska reportage om Antonia. Shiiit vad duktig jag har varit idag altså! ;-)



Postat av: Elin

Blir du aldrig rädd om du går omkull?:)

2012-12-04 @ 20:32:28
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se
Postat av: Sandra

Hej hej! Just nu har jag en fototävling på min blogg och det skulle vara jätte roligt om du skulle vilja vara med? :)
Vinnaren kommer få en stor länk på min header som kommer visas till den 28:e februari 2013!
Direktlänk till tävlingen; http://splinky.blogg.se/2012/december/julkalendern-2012-lucka-1.html#comment

P.S: Förlåt om du inte gillar sånna här kommentarer.. <3

2012-12-04 @ 23:13:43
URL: http://splinky.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: