Nu ska jag berätta....

axelinaackie.blogg.se / 24 Januari, 2012 - 18:17 / Allmänt

.... hur det gick när jag red. Som jag sa igår. ;)

Först av allt så hittade jag mitt back on track täcke som jag vann på änglahoppet. Så det hade jag när jag skrittade fram. Det är någon magisk effekt detdär asså! xd
Nej, men jag började med att trava runt lite, mycket ben i svängarna då han gärna hittar på små bus. T.ex att filten är JÄTTE läskig!
Sen galopperade jag, lite tempoväxlingar, ställde honom lite inåt och utåt. Sen förstår ni så tränade jag på förvänd galopp. DET är svårt! Förvänd galopp är när man galloperar i vänster gallopp i höger varv och tvärt om. Det funkade TILL SLUT! Potter har en tendens att göra små hoppsa steg då hanväldigt gärna byter gallopp! Jag ökade därefter lite och samlade ihop honom. POTTER ÄR KUNG PÅ ATT SAMLA SIG! Han skulle lätt vinna alla tävlingar när det gäller det!
I slutet travade jag av, lite cerpentiner och raka spår där det var viktigt att han oxå var rak på rakt spår. Jag red lite innanför spåret så att han inte hade någon vägg att ta stöd till.

Det var mitt ridpass! Imorgon blir det träning för Lennart! (y)

Jag red en KORT stund på Korkodilen också.
Varför jag red så kort var för att han ska ta det väldigt lungt i 10 dagar efter ryggbehandlingen och idag är det den 8ttonde dagen. Jag travade mest på en volt för att känna om det var någon skillnad. Och det kan man lungt säga! Mycket bättre var han! :)

Hoppas att ni orkar läsa allt! :)
/Axelina




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: