HARRY POTTER one of a kind..... <3

axelinaackie.blogg.se / 05 Juli, 2012 - 12:22 / Allmänt

Potter är nog den ponnyn som jag gillar mest av mina ponnysar. Även om Cleo är snällast i stallet, Ralle coolast på tävling osv... 
Potter är bara så himla snäll på något vis som jag inte riktigt vet vilket.... Han är sur och bits i boxen, man kan inte rida ut själv och han är väldigt lättskrämd. Men på nåt jädra vänster så är han ändå så himla bussig. till mesta dels så tror jag att det sitter i det att han har ALDRIG stannat. Och hästar som stannar när man hoppar är det absolut värsta jag vet.... Man kan verkligen lita på honom i alla lägen på banan, hur tokigt eller fel det än blir... Jag ser VERKLIGEN fram emot att få åka till SM tillsammans med Potter, min bästa vän. 
 
HUR lägger jag upp dem sista veckorna nu då?
 
Han ska få äta lite dunder-honung medans jag är i frankrike. Då får han gå på bandet 20 min/dag i 10 dagar. 
Sedan när jag rider så ska jag till mesta dels lägga träning på ordning och reda. För att om potter kommer till en tävling utan att han vet vart skåpet ska stå, så hittar vi honom med mig på ryggen i ett hörn dr han står och stegrar... Så ordning var ordet. Mycket småhinder, dem behöver inte vara högre än 50 cm. Bara för att hitta bra distanser och få rätt antal galoppsprång. (det är ju stilbedömning) 
 
Och nästan det viktigaste av allt, Han får inte gå på gräs den sista veckan! då blir han drygARE som min tränare sa... ;-)
 

Här kommer några sommarbilder vi tog igår! :)


Postat av: Tilda

Håller med dig! Hatar när hästar stannar framför hinder. Varför köpa en sån häst liksom? ;)

2012-07-05 @ 13:10:58
URL: http://tildazblogg.blogg.se
Postat av: Nellie

Kan du inte skriva lite om typ dina största konkurrenser på SM och typ om du satsar på att vinna? Villa är stil domarna? :)

2012-07-06 @ 08:57:42


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: