Halv 8 hos mig, hahaha!

axelinaackie.blogg.se / 16 Oktober, 2012 - 20:05 / Allmänt

Snacka om att halv 8 hos mig är det absolut roligaste programet (efter solsidan då)! ;-) Sitter typ och gapskrattar för mig själv under hela programet, och det är ju han programledaren som gör hela grejen! 
 
Red Potter och Ralle idag. Bådag var mycket fina, med Potter tränade jag på att rida på rakt spår men innanför spåret utan att han skulle skutta som en hare. Det funkade faktiskt bra, jag kunde till och med öka galoppen lite!  Med Ralle så red jag red min och Felicias hemliga väg! trolololol, Skrittade och travade lite, men sen red jag i ridhuset efter det. :-)
 
Sen har jag en fråga till ER.
Om ni kommenterar på min blogg så svarar jag oftast på din kommentar på din blogg, men om du inte har någon blogg så kan jag ju inte svara på kommentaren, då känns det ju elakt och det känns så jobbigt att lägga ut varje kommentar på bloggen. 
Men då är frågan vad ni tycker är bäst, att jag svarar på eran blogg på eran kommentar, lägger ut kommentaren på bloggen eller svarar i kommentarsfältet på min blogg. Ni får gärna komma med egna ideer på om hur jag kan göra!
Cleo och en vampyr


Postat av: Wilma Glans

Kommentera på ens blogg :)

2012-10-16 @ 22:05:11
URL: http://wilmaglans.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: