Utvärdering, kamelerna

axelinaackie.blogg.se / 19 Oktober, 2012 - 22:42 / Allmänt

POLO: Jag hoppade på honom idag vilket ni säkert har sett på filmen från förra inlägget och han var sååå fin! Jag hoppade 2 st räcken som stog i varsitt hörn med V-bommar. Och jag hoppade faktiskt ett hinder som var 130 ! Men eftersom att min filmare (antonia) var så dålig så fick hon inte med det språnget...
Fina Polo, det är så bra att ha en så stor ponny, då känner man sig alltid säker när man styr mot ett hinder. Och det bästa med Polo är att han aldirg stannar, för ni vet ju vad jag tycker om hästar som stannar....! ;-)
 
CLEO: Jag trimmade henne i ridhuset i 45 min. Och när jag rider henne så är jag alltid väldigt noggrann, annars så går det dåligt om jag slarvar eller stressar igenom ett ridpass. Jag skrittade fram ganska länge, flyttade henne för skänkeln och ställde henne innåt och utåt. Sen så börjar jag trava när det känns bra i skritt. Och jag måste ju bara säga att Cleos galopp har blivit 100 gånger bättre! Man kan sitta helt still och hon är som en liten dressyr-ponny! 
 
RALLE: Jag gjorde samma övning med honom som jag gjorde med Polo. Och det gick väl sådär. Själva vitsen med den övningen är att dem ksa gå ut i hörnerna och flytta sig för skänkeln och dem sakerna är Ralle inte så himla bra på.. ;-) Men när jag hoppade dem på ralle var hindrena max typ 70 cm då det var inget seriöst. Sen när jag travade av så slappnade han av riktigt fint! (vissa steg) ;-))
 
POTTER: Samma övning med honom och han var jätte fin'! Hindrena var inte mer än 60 så jag kallar inte det hoppning. Mer markarbete. Och han studsade bara lite i början, sen så höll han sig på marken hela passet, bra där Potter!! Han var väldigt lyhörd, gick ut i hörnerna bra och flyttade isg för skänkeln bra. 
 
GRATTIS till dig som orkade läsa allt, här får du några äpplen av mig!  (bara appel-produkter som kan se dem tror jag)
 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: