Påväg igen....

axelinaackie.blogg.se / 25 Februari, 2013 - 19:00 /

Har ni tänkt på att man alltid är påväg någonstans! Just nu är jag påväg till Billdal på lagträff. Men det ska jag inte skriva om nu. ;-) tänkte berätta om hopp-passen idag.

Polo var bra idag. I början hoppade han inte alls bra för att hinderna var bara 1m. Då tar han det inte på allvar, men sedan i slutet höjde vi och då hoppade han kanoners!
Ralle var super like always. Hoppade en liten bana på 110-115 och han var hur fin som helst!!
Cleo vet jag inte riktigt vad jag ska säga om. Det gick både bra och dåligt. I början var hon super fin, hoppade en liten bana på 110cm och det gör hon baklänges med ögonbindel. Men om man ska komma någon vart här i livet så måste man tämja på gränserna lite grann. Så vi höjde upp till en maxad 120 bana och då blev hon lite chockad att hon skulle behöva ta i. Och så har hon aldrig hoppat den höjden på 3 år. Så det gick sådär, men detta är en fas vi måste ta oss igenom, hon har kapaciteten, men inte viljan. Men Det är bara att fortsätta träna på !!



Postat av: Kajsa

Hej! Jag har en fråga.
Jag har en ponny som är super snubblig. Snubblar hela tiden halvt omkull om du förstår? Vilket är skit jobbigt! Vetinte vad jag ska göra. Blir förbannad varje gång och det är typ 10 gånger på ett ridpass. Har du någon ide vad man kan göra för att hon ska sluta göra det? Gör dina hästar det någon gång?
Hur rider du om du tävlar på en söndag? Tex fredag och lördag!! Svara så fort du ser detta!!

2013-02-25 @ 19:29:42
URL: http://Kajsawillen.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: