Fritid

axelinaackie.blogg.se / 30 Januari, 2013 - 20:27 / Allmänt

Antonia hade en uppgift i skolan där hon skulle skriva om vad som är fritid. Om det var efter skolan eller bara när man inte hade någonting att göra. 
 
Och jag tycker att fritid är när man inte har några måsten. Just precis NU har jag fritid. Hästarna är klara, läxorna är gjorda och nu har jag 2 timmars tid till att göra vad jag vill. Det är fritid för mig iallafall! :-)
 
Idag red jag bara 2, men alla fick röra på sig ändå. Potter blev longerad och han lekte inte nudda golv tror jag. För att han var mer i luften än på marken. Och Polo gick jag en powerwalk med i ridhuset i 25 minuter och efter det borstade jag på honom lite. Eller jag gick inte bara med honom, jag sprang också! haha, fast det var bara några varv, sedan tog min kondition slut. 
 
Och dem ponnysarna jag red idag var Cleo och Ralle. 
Vi börjar med Ralle, för att det var han som jag red först. I början så var han väldigt lam. Men ju mer jag galopperade, desto piggare blev han. Så jag gjorde mycket tempoväxlingar i galopp, även om han inte går i form så ska han ändå kunna gå som dem andra ponnysarna. Dvs, byta galopp, samlad galopp, små volter, ökad galopp m.m. Och det jag övade extra mycket på idag var galoppombyten och samlad galopp. 
Och om ni vill läsa om något roligt så ska ni läsa det här: När jag skulle byta galopp så bytte han bara med fram, så då gjorde jag om det och var mycket mer bestämd i bytet, då gjorde han ett korrekt byte, men lade världens fjärt. Då började jag skratta och var tvungen att sakta av. (Det är lätt att roa mig) 
När jag hade samlat mig lite så fattade jag galopp igen, fast i andra varvet. Då skulle jag försöka byta galopp igen och då bytte han bara med fram. Så jag försökte igen. Då bytta han korrekt men lade världens fjärt IGEN! HAHAHAHAH, detta var nog världens roligaste ridpass!
 
Över till seriösa Cleo: 
Hon var väldigt duktig idag, även hon fick sig ett pass på 40 minuter och det gick väldigt bra hela tiden förutom att hon blev lite rädd för vissa saker ibland. Men över lag var hon jätte fin!  Sen i slutet så gick jag över lite bommar. Och i början var hon lite CP, men när hon hade gått över dem några gånger så lungade hon ner sig igen. 
 
Ungefär såhär lät Ralle idag! (kolla videon)
 


Postat av: Tua Westerlund

HAHAHAHA gud va jag började skatta när jag läste att han la en fjärt, ahahahaha!

2013-01-31 @ 00:11:01
URL: http://nattstad.se/Balouu


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: