Hur går det till på ett EM?

axelinaackie.blogg.se / 25 Juli, 2013 - 09:00 / Allmänt

Heeeeeej på er! Detta är ett tidsinställt inlägg som jag skrev för lääänge sedan. För tillfället äter jag kanske en italiensk pizza, eller varför inte en pasta tallrik? Italienarna är ju specialister på pasta och pizza! 
 
EM = europa mästerskap, de 5 bästa från varje land i europa blir uttagna till EM. 4 stycken som rider i lag och en 5te ryttare.
 
Klasserna som man hoppar går till på följande vis: 
 
På torsdag (idag) hoppar Antonia bara en klass, det är en MsvA alltså 130cm. Inga konstigheter egentligen, bara man är nolla så ligger man bra till. 
På fredag hoppar man 2 klasser, 2 stora 130. Båda rundorna räknas in i laget. Än så länge gäller det fortfarande att vara felfri. Men om det går jätte bra för minst 3 stycken i laget, dvs att minst 3 stycken är nolla blir det antagligen en omhoppning mellan 2 eller fler lag. 
 
Lördagen är fri, ingen tävling. Då får hästarna ta det piano och bara chilla.
 
På söndag är det final, Även då hoppar man 2 rundor men lite mer maxat än tidigare. 135cm. Fortfarande ska man bara vara nolla vilket kanske låter lätt men är svårt. Förra året i Frankrike på EM var det bara EN som var felfri genom hela tävlingen, alltså segraren. 
Men om vi säger att det skulle vara 2 eller fler som har varit felfria genom hela EM-et så blir det naturligtvis en omhoppning. 
 
 
Hoppas att ni som inte visste hur det gick till har förstått nu, ha det bra så hoppas jag att jag är brun när jag kommer hem, det står på prognosen att det ska vara 30 °c :O.
 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: