Fredag - "sommar" - tävling imorgon - går bara 4 h i skolan

axelinaackie.blogg.se / 17 Maj, 2013 - 09:44 /

KAN DET BLI BÄTTRE?
Svar nej.
Dock började min dag med att jag missade bussen och blev en kvart sen till skolan.
Men jag tänkte berätta om min händelserika dag nu!
Jag tänkte ju galoppträna Ralle, Men jag hoppade istället. Och det gick ASGRYMT!
Nyckeln till framgång med Ralle är att ha en jädra grundgalopp och inte tänka på att man ska komma rätt på hinderna, för att när jag inte gjorde det kom jag ändå rätt på varje hinder, till och med oxrarna. ;-) Som belöning släppte jag ner Ralle i stora gräshagen där han fick springa fritt. Han gick där i en timme ungefär, sedan släppte Antonia ner Bosse i en liten hage bredvid. Men eftersom att Bosse är VÄRLDENS klumpigaste häst så rullade han sig och på nåt jädra vänster fick han in benen under staketet, så när han skulle ställa sig upp fastnade han och rev med sig en bit av staketet! Han fick ett litet sår, annars mår han bra. Men eftersom att Staketet gick sönder fick jag ta in Ralle igen. Men en timme fick han gå iallafall.

Polo trimmades på Kvällen, jag red riktigt ordentligt och det gick bra i mitten och i slutet men i början gick det inte bra. Men jag är nöjd med passet! Idag ska vi ut i skogen, kommer bli grymt i det fina vädret!



Postat av: Anonym

Hej! Vad kan man göra för ponnysar som tvärstanar innan hindren? Och vad kan man göra för Hopprädlsa? Alltså om man inte vågar hoppa högre än 50 typ. Kan du ge lite tips? Bästa bloggen har du!

2013-05-17 @ 09:50:47


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: