Skogsdag!

axelinaackie.blogg.se / 11 September, 2013 - 22:00 / Allmänt

Nu ligger jag i min säng, nyduschad och fräsch! Hade dock en fästing på mig men det är inte så konstigt eftersom att milen jag sprang idag var inte på någon stor och bred asfaltsväg direkt... Men det är bara en pytteliten röd prick och lite svullet där fästingen satt så det är nog ingen fara. Har hört att man ska börja oroa sig om det röda märket blir lika stort som en enkrona. 
 
Åkte hem till Clara en snabbis och red ut med henne, jag red på Ralla och hon varr jätte snäll. När vi hade kommit hem från uteritten red vi på galoppbanan också. Vi gjorde en liten lek och den gick till som så att vi låtsades att jag hade stulit Ralla från Clara. Så medan hon stog still ett litet tag och låtsades att hon var upptagen med att peta i näsan galopperade jag iväg i full galopp, då jagade hon mig tills hon kom upp jämsides och då var jag fången. Clara ropade:
JAG SKA FÅNGA DIG DIN LYMMEL, JAG KOMMER RALLA! medan vi for fram i full sula. Som på en riktig film! Skrattade så himla mycket, roligaste denna veckan, helt klart!
 
hahahahaha, undra vad personen som red i paddocken tänkte... 
 
 
Vet ni? Clara har börjat blogga igen! Så jag tycker verkligen att ni ska gå in på hennes blogg och läsa den flitigt, jag ska se till att hon uppdaterar rikligt! DET RIMMADE!!!! Om ni klickar er in på bloggen ser ni även en filmsnutt från våran uteritt!
 
http://claraliindgren.blogg.se
http://claraliindgren.blogg.se




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: