Svar på frågestunden, del 1.

axelinaackie.blogg.se / 26 September, 2013 - 09:06 / Allmänt

Postat av: Ebba

Vill först säga att din blogg är världsbäst! 

Vad är ditt mål med dina ponnys? 
När ska du gå upp till storhäst? 
Skulle du kunna bli kompis med en bloggläsare? 

Kram till dig! :)

1.Mitt mål med Cleo är att hon ska ha stadiga och fina rundor i MsvB innan hon säljs vilket hon redan har så jag ska bara fortsätta på samma spår. 

Polo hade jag som mål att kvala till inomhus SM men då ridsporten är en sport där hästarna får skador ibland kan jag inte ha det som mål. Även om jag tror att hans skada inte är allvarlig så tar den så hiiimla lång tid. 3 veckors vila + 4 veckors igångsättning är över en månads tid och vips är inomhus säsongen försvunnen. Så ett kortsiktigt mål med honom är att ta med han till Baltic i Danmark i December, men om vi tänker lite större mål så är det att kvala till ute-SM nästa år (väldigt långt kvar) Samt ha stadiga rundor i MsvA. Också att han ska kunna utvecklas så att han blir snäppet mer försiktig på hinder. 

Mitt långsiktiga mål med Bosse är att rida större mästerskap. annars vet jag inte. Målet för i år är att kvala till MsvA, dvs 2 till felfria L.A och 2 felfria MsvB.

2.När jag är 16 tror jag. 

3. Ja abslut! 


Postat av: Anna

Skulle du kunna skicka en film till din kompis när du bajsar? ;)

Oh ja! Det är rena nöjet!


Postat av: Jennifer

Vart har du köpt den bruna huvan Bosse har på sig? 
Vad är ditt mål med polo ? 
Ska du ta över Bosse helt? 
Älskar din blogg, och du rider så grymt bra! :)

Köpte den på skara hästsport för 599:-

Se ovan. :) 

Som det ser ut nu, ja! 

Tack så jätte mycket! 



Postat av: Linn

Hej! 
Hur lägger du upp veckans schema för dina ponnys? 
Vad är det bästa samt mindre bra med din ridning? 
Vem är din förebild/förebild? Motivera gärna varför! 
Vad har du för framtidsplaner inom ridningen? 
Älskar din blogg!

Jag brukar ha som "mall" att dom ska ha 1 chill dag i veckan. Då skrittar jag ut eller så vilar dem helt. Sen rider jag i paddocken (vanligt trim) 4 gånger i veckan. Jag vill att alla mina ponnysar ska vara topnotch på marken så då gäller det att trräna mycket på det. Självklart tycker jag inte att det är speciellt kul varje dag, men det ger resultat. Sedan har jag turen att ha 2 väldigt kunniga föräldrar så jag kan rida för någon av dom så gott som varje dag. Då har vi 2 dagar kvar på veckan och dom 2 dagarna brukar jag rida ut. Hoppar inte så mycket hemma.

Det som suger fett med min ridning är att jag håller min högerhand så J*VLA fult, jag har lärt mig en dålig vana och jag vet inte hur jag ska bli av med den. Jag håller högerhanden som att jag vore cp-skadad, seriöst. Säger någon till mig håller jag den normalt i 10 sekunder och sedan är den dampig igen. Sen kan jag inte rida sega hästar. 

 såhär håller jag handen.

Det som är positivt med min ridning är att jag inte är mesig att rida ut med, jag har bra avståndsbedöming till hinderna och jag rider bra på pigga hästar. 

Oj, jag vet faktiskt inte! Ledsen för det tråkiga svaret men jag har faktiskt ingen aning!

Mina framtidsplaner inom ridningen är att jag ska jobba i tyskland eller något annat europeiskt land och rida massor, återvända som proffs och sedan vinna OS. Gud vilken bra plan Ackie! - Tack!

Kul att du gillar den! :D

 

Jag svarar på några frågor i video och några skriftligt, det blir så långt att svara på alla i en film och då är det bättre att dela upp det! :) Detta ska nämligen bli en seriös frågestund och då vill jag svara utförligt på alla frågor.

 

 

 

 

 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: