Svar på frågestunden, del 2

axelinaackie.blogg.se / 27 September, 2013 - 09:42 / Allmänt

Postat av: Wilma Johansson

Först måste jag säga att jag älskar din blogg lika mycket som jag älskar din ridstil och dina humor! 
Vilken är din nästa tävling? 
Vad tycker du om näthat? 
Skulle du kunna bli vän med mig? 
/ Wilma 
Kolla in min Instagram: wilma010601 

Haha, tack så mycket! 

Min nästa tävling är inte nu i helgen men nästa, så om en vecka ungefär. Ska åka till Alingsås och hoppa en L.A med Bosse. :) (Vad jag tycker om näthat berättar jag i videoblogg)

Ja varför inte? ;)


Postat av: Tilda - TLryttarna

Halloj ;) 

1. Hur många gånger har du kännt att du absolut inte vill ha en vit ponny, när man kommer till hagen och den är bajs-brun?  Allderles FÖR många. Men nu har min dröm äntligen gått i uppfyllelse.... 2 bruna hästar och endast EN vit!!! Jag får hemska flashbacks om jag tänker på när jag hade Potter, Ralle, Polo och Cleo... ;)

2. Kommer du sälja Cleo och Ralle, och du vet, bara hålla dig på D-ponnysar nu? Känner mig efterbliven, du har säkert redan sagt något om det, men aja. Haha, ja C-ponnyerna ska säljas, eller C-ponnyn rättare sagt eftersom att Ralle redan är såld. Och tanken är väl att jag ska ha Polo, Bosse och så ska jag tjata på mamma att jag vill ha en till D-ponny. ;)

3. Jag tänkte fråga vilka bloggar du läser per dag, men jag avstog direkt eftersom jag vet att det är skitjobbigt att rabbla upp alla (om man läser många, och vilja man läser) 
SÅ vi kör på denna frågan istället, hur MÅNGA bloggar läser du per dag? ;) Fjuuh! Tur att du avstod från den första frågan, hahaha! Jag läser 11 bloggar om dagen faktiskt!

4. Har du någonsin funderat på att starta upp ett eget hästföretag, och sälja en massa egendesignade hästprylar? Som dina leopard lindor, och en massa, massa annat ;D Ja det har jag tänkt på, men nu på lädre dar inser jag att det är otroligt svårt att starta upp ett eget märke och få det populärt. Därför borde kingsland få en stor eloge för att ha lyckats SÅ bra! Så detdär med att starta upp ett eget hästföretag med massor av hästprylar kommer nog inte bli min grej, jag tror inte att någon skulle vilja köpa mina egendesignade grejer ändå. XD

5. OM du var tvungen att välja, en liten envis C-ponny som är lat och så tjock att magen hänger, den bits och sparkar dig varje gång du borstar den, och den är väldigt orenisk, bajsar på hela väggarna, i krubban OCH PÅ SIG SJÄLV. För den bajsar på väggen och sedan trycker sin hud mot väggen, så den vita envisa ponnyn jag snackar om blir helt bajs-brun. 

Skulle du välja en sådan ponny eller denna som kommer nu: En gammal travHÄST på 179cm, som inte kan galoppera, massa problem med dens ben, går som en giraff med huvudet, och vill inte göra någonting, bara springer och springer och springer. Den är gammal, hela 26 år och kan inte göra någonting.

OM du var tvungrn att köpa nägon av dessa hästar, vilken hade du valt då? Du får inte svara: ingen ;) 


HAHAHAHHAHA, Herregud! Väldigt svår fråga faktiskt.... Men jag skulle nog valt den envisa ponnyn. Där skulle jag ha någonting att jobba på iallafall. Det låter som att den gamla travhästen skulle ha ett bättre liv i himlen eller nånting! xD Jobbigt bara att den skulle smutsa ner sig så mycket, men jag fick väl helt enkelt låta den vara brun! 

(Slåt vad om att hela videon går åt till att svara på Tildas fråga nummer 5 ;))


Postat av: Anonym

Hur många hästar har du & antionia haft som ni har ridit SM med?

Jag har ridit 2 SM med Potter och Antonia har ridit 5 SM med honom. Cymro har gått 3 SM, Pricken har gått 2 eller 3. Bosse har gått 4 SM. 


Postat av: Anonym

Mål under ponny tiden?

Rida större mästerskap.


 

Postat av: Anonym

finaste hästarna i ert stall som inte är era egna?

Shelly, Spotty och Jerry, Jerry är grym!! 


 
 
 
 

 

 

 

 


Postat av: Linda

Hej, jag ställer gärna en fråga om inte det är för sent :) vad har antonia för hästar nu? Bloggar hon inte längre? Tycker det är spännande att följa er bägge.

2013-09-27 @ 11:00:04


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: