F o t o n

axelinaackie.blogg.se / 02 Juli, 2014 - 09:56 / Allmänt

 
Jag tror, att om jag skulle klicka cirka 5 nya bilder med systemkameran varje dag skulle jag ha fler unika besökare. Bilder gör så otroligt mycket i en blogg tycker jag. Nya fina, skarpa och ljusa bilder som publiceras varje dag är minst lika bra som ett välskrivet åsiktsinlägg. Då menar jag inte samma fina, skarpa ljusa bild, utan dagsfärska.
Eftersom att jag har en systemkamera som bara ligger och väntar på att få bli använd (har till och med lärt mig vad den heter nu!!!) Canon eos 600 D. Så tänker ni kanske då: "Men varför tar du inte dagsfärska bilder varje dag då?"
Mitt svar är att jag inte har någon som kan ta bilderna. Jag som individ anser att personligen är jag rätt så bra på att fota. Men det blir desto svårare att ta kort på sig själv när man rider... Då tänker kanske ni: "Men varför frågar du bara inte sörran om hon kan ta kort"? Och mitt svar till det är att hon alltid rider samtidigt som mig och är därför busy när jag behöver hennes fotograferingshjälp som mest. 
 
Sedan kom jag på den brillianta idèn att fråga någon random. Eftersom att det är ridläger hos pappa där ponnysarna står är det ju bara att jag ger kameran till någon som är på ridläger och ser förnuftig ut och frågar sedan om personen skulle vilja vara vänlig att ta några kort. Det tar ju inte mer än max 5 min att göra en sån tjänst!
Ska testa den idèn snart så att min blogg kan förgyllas av fina bilder, för jag älskar fina bilder!
 
 
 


Postat av: Tilda

Jag kan låtsas vara en random människa och foootaaa ;)

Svar: Hade varit as bra ju, du är mästerfotografen själv! ;))
None None

2014-07-02 @ 17:23:48
URL: http://tildaedin.horseworld.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: