En typisk dag i mitt liv

axelinaackie.blogg.se / 09 September, 2014 - 09:17 / Allmänt

Jag börjar med att gå upp kring kl 7. Beror lite på hur mycket jag vill sova, vad jag har tänkt mig för frukost och hur mycket jag orkar fixa mig. 
Går upp, fixar håret och promenerar sedan till köket. Spenderar oftast ca 30 min till frukosten, då räknar jag med att både fixa och att äta den. Love frukost verkligen, haha! 
 
Halv 9 börjar min skola största delen av veckan så kvart över 8 rullar bilen hemifrån. Är i skolan till kl 3 lite beroende på vad det är för dag såklart men någonstans där. 
När skolan slutat åker jag oftast med Claras skjuts hem så släpper dom av mig hemma. Så skönt att slippa åka kollektiv trafik då det tar så fruktansvärt lång tid. 
 
När jag kommer hem igen äter jag något mellanmål, går på toa, byter om och sen kring 4 eller snarare strax efter beräknas jag vara i stallet. Då jag och Antonia har 3 hästar var tar det iallafall 3 timmar innan vi är klara med stallet. De bästa 3 timmarna på dagen iallafall! 
Mellan halv 8 och 8 brukar vi komma hem igen. Då kollas det på idol fram tills 9, äter lite middag och sedan gör en och annan läxa. 
Ni hör kanske att det inte blir mycket så kallad dötid över till annat, men jag gillar inte att känna att man inte har något att göra så det gör inte så mycket för mig ! 






Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: