Mina morgonrutiner

axelinaackie.blogg.se / 24 September, 2014 - 13:21 / Allmänt

4/5 gånger går jag upp klockan 10 över 7 ungefär. Då har jag en timme och 5 min på mig innan jag åker till skolan. Morgonens lilla challange är att komma upp ur sängen men när jag väl har klarat det dilemmat rullar morgonen för det mesta på väldigt bra. 
Förhoppningsvis är jag påklädd och har på mig de smycken jag tänker ha just den dagen (oftast bara klocka och örhängen) runt 20 över 7.
Då går jag ner till badrummet och sköljer av ansiktet lite och sen fixar håret. Använder inte smink i skolan när jag har mina ögonfransar.
Håret tar allt från 1 min till 10 min att fixa beroende på om jag har tofs eller utsläppt. Då mitt hår är lockigt i dess naturliga skede tar det ett tag att platta hela. (Kan inte ha det utsläppt utan att platta det om jag inte vill se ut som ett får) 
 
Sen vid halv 8 ungefär är det time för min favoritdel på morgonen - frukosten! Vad jag äter till frukost vet ni nog vid det här laget då jag visar bilder på det så gott som varje dag. Om man räknar med att både göra frukosten, lägga upp det snyggt, äta den och sedan städa undan tar det ca 35 min.
Sen blir det lite bråttom oftast för att då ska jag packa matlåda, ibland gympa-kläder, gå på toa (tar ju en stund) (hahah, min humor) (gillar att skriva i parangteser) (stavas det så btw?) 
 
Sen är klockan plötsligt kvart över 8 och jag åker mot skolan, oftast blir det 20 över 8 men målet är iallafall att komma iväg kvart över.
 
Hur ser era morgonrutiner ut? Brukar ni gå upp i tid eller prioriterar ni att sova de där extra minutrarna? Blir det stressigt för er på morgonen eller kan ni ta det lugnt? Brukar ni äta en lång och god frukost?
 


Postat av: Anonym

Jag går aldrig upp på morgonen och går naken till skolan <3<33<3<3

Svar: Jag med <333333
None None

2014-09-24 @ 18:31:03
Postat av: Tilda

Ja lägger såhääär mycket tid på frukosten på morgonen, för annars pallar ja inte skoldagen.
O eftersom de tar lång tid att fixa frukost, för mig, så går ja hellre upp lite tidigare och sitter O chillar lite extra när ja äter frukost 👌😋

Svar: Lite som jag då, frukost for the win! ;)
None None

2014-09-24 @ 23:36:33


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: